Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov
RSS
Home   Prihlásenie   Registrácia   Obchodné podmienky   Kontakt   
Kategórie Výrobcovia
katKOŠÍČKY NA MUFFINY
katTULIPÁNOVÉ KOŠÍČKY
katBODKOVÉ KOŠÍČKY
katJEDNOFAREBNÉ KOŠÍČKY
katMINI KOŠÍČKY
katDETSKÉ MOTÍVY
katZVIERACIE MOTÍVY
katNA NARODENINY
katČAJOVÁ PARTY
katŠPORT
katVALENTÍN
katHALLOWEEN
katVEĽKÁ NOC
katVIANOCE
katSVADBA
katOBALY NA MUFFINY
katVÝZDOBA NA CUPCAKE
katVLAJOČKY NA CUPCAKE
katSTOJANY NA MINI TORTIČKY
katTORTOVÉ STOJANY
katNARODENINOVÉ SVIEČKY
katPRSKAVKY NA TORTY - ČÍSLA
katTORTOVÉ FONTÁNY
katPRSKAVKY NA TORTU - ABC
katKRABIČKY NA KOLÁČIKY
katKRABIČKY NA CUPCAKES
katCELOFÁNOVÉ VRECKÁ
katVRECKÁ NA SLADKOSTI
katDOPLNKY NA BALENIE
katDARČEKY
katMENOVKY
katSERVÍTKY S CUPCAKE
katBLAHOŽELANIA

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Cube One, s.r.o. 2016, 40, maffiny
party